Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Østfold ble stiftet i 1999 og har i dag rundt 225 medlemmer.

Foto: HELLE GANNESTAD

Det er styret i fylkesavdelingen som er ansvarlig for aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på. Styret består av voksne som selv har CP og foreldre til barn med CP.

Ta kontakt med leder eller nettansvarlig dersom du lurer på noe!

Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis.For at fylkesavdelingen i Østfold skal kunne lage arrangement og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra?

Som medlem i fylkesavdelingen i Østfold får du brev per post eller e-post om ulike arrangement. Vi oppfordrer alle våre medlemmer som har e-post om å sende den til vera.eriks@gmail.com slik at Vera kan sende dem videre til CP-foreningen sentralt så de får lagt dem inn i medlemslistene våre.

Her finner du en oversikt over våre og andre fylkesavdelingers  faste tilbud. 

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden - her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre. Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du selv deltar aktivt.

Arrangementer i Østfold

Eksternt arrangement

20 juli

Friidrettsdag på Eidene

Hvor: Greveskogen idrettspark, Tønsberg Når: (3 timer)
Arrangeres av: Norsk parafriidrett

Mer om arrangementet

16 august

Debattmøte Arendalsuka

Hvor: Thon hotell Arendal Når:

CP-foreningen arrangerer debattmøte under årets Arendalsuke og stiller politikere spørsmålet: Er voksne med CP en glemt gruppe i helsetjenesten?

Kontakt oss

Hanne Stangeboe Petersen

Leder

  • 924 20 632

Tor Øivind Aronsen

Nettansvarlig

Styremedlemmer

Roger Aronsen

Styremedlem

Lars Ivan Kingsrød Johansen

Styremedlem

Sylvie Simonsen

Styremedlem

Morten Kraglund Danielsen

Varameldem

Roy Egil Nilsen

Varamedlem