Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Hedmark og Oppland i sin nåværende form ble stiftet i 2004. Fylkesavdelingen har i dag 314 medlemmer over et vidstrakt geografisk område.

Foto: PRIVAT

Det er styret i fylkesavdelingen som er ansvarlig for aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på. Styret består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP.

Ta kontakt med en av oss dersom du lurer på noe! 

For at fylkesavdelingen i Hedmark og Oppland skal kunne lage arrangement og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra?

Som medlem i vår fylkesavdeling får du brev per post eller e-post om ulike arrangement. 

Her finner du en oversikt over våre og andre fylkesavdelingers  faste tilbud. 

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden – her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Siden starten i 2004 har vi arrangert familiedager på Merket; Røde Kors sitt ferie-, kurs og opplevelsessenter på høyfjellet i Valdres. Vi inviterer også til natursti og hundekjøring. Årsmøte er fast på programmet og vi ønsker veldig gjerne flere aktive medlemmer i vår fylkesavdeling.

Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du selv er aktiv.

Arrangementer i Hedmark og Oppland

29 september

Ungdomstreff

Hvor: Lillehammer Når:

Lørdag 29. september ønsker vi å invitere ungdom og unge voksne fra 16-35 år med Cerebral Parese til et felles sosialt arrangement på Lillehammer. Du trenger ikke være medlem av CP-Foreningen for å delta. Tema for samlingen er overgang til voksenlivet og aktivitetstilbud fra CP-Foreningen.

19 oktober

Ungdomssamling

Hvor: Scandic Oslo Airport, Gardermoen Når: (hele helgen)

Er du ung med CP og er samfunnsengasjert? Da kan vår ungdomssamling være noe for deg! CPU og CP-foreningen inviterer alle unge med CP mellom 18 og 30 år til en helgesamling i oktober.

02 november

Fylkesledersamling

Hvor: Thon hotel Storo Når: (hele helgen)

Vi inviterer alle fylkesledere, sentralstyret og ansatte til fylkesledersamling.

Kontakt oss

Kristin Kopstad

Leder

Siv Hammerseng

Nettansvarlig

Styremedlemmer

Kari Flagstad

Kasserer

Eva-Kristin Hangård

Sekretær

Hanne Mali Slettum

Styremedlem

Siv Hammerseng

Styremedlem

Katrin Austnes

1. Varamedlem

Tove Anita Henriksen

2.Varamedlem