Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Finnmark er den aller yngste fylkesavdelingen i Cerebral Parese-foreningen. Vårt første helgeseminar og årsmøte ble avholdt i mars 2006 i Alta. I dag har vi cirka 40 medlemmer i vår avdeling.

Fylkesavdelingenes styre velges på årsmøtet, som avholdes hvert år i perioden februar – april. Alle medlemmer er hjertelig velkommen til disse årsmøtene!

Det er styret i fylkesavdelingen i Finnmark som er ansvarlig for alle aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på.  

Styret i Finnmark består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP. Vi har også en egen ungdomskontakt. Ta kontakt med en av oss om du lurer på noe!
 
De som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. 

Hver fylkesavdeling i CP-foreningen har sin egenart og foreningen har et variert tilbud til medlemmene hele landet under ett. Aktivitetene varierer etter hvilket fylke du hører til. Som medlem i fylkesavdelingen i Finnmark får du brev fra fylkesstyret pr. post eller e-post om ulike arrangementer. 

Her finner du en oversikt over våre og andre fylkesavdelingers faste tilbud.

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden – her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Arrangementer i Finnmark

Eksternt arrangement

20 juli

Friidrettsdag på Eidene

Hvor: Greveskogen idrettspark, Tønsberg Når: (3 timer)
Arrangeres av: Norsk parafriidrett

Mer om arrangementet

16 august

Debattmøte Arendalsuka

Hvor: Thon hotell Arendal Når:

CP-foreningen arrangerer debattmøte under årets Arendalsuke og stiller politikere spørsmålet: Er voksne med CP en glemt gruppe i helsetjenesten?

Kontakt oss

Kenneth Olsen

Leder/Nettansvarlig

Styremedlemmer

Laila Pedersen

Styremedlem/Kasserer

Wictoria Olsen

Styremedlem

Sigrid Heitmann

Styremedlem

Line Berit Skotnes

Styremedlem

Lidia Eira

1.Varamedlem

Andrea Solli

Ungdomskontakt og 2.varamedlem