Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Finnmark er den aller yngste fylkesavdelingen i Cerebral Parese-foreningen. Vårt første helgeseminar og årsmøte ble avholdt i mars 2006 i Alta. I dag har vi cirka 40 medlemmer i vår avdeling.

Fylkesavdelingenes styre velges på årsmøtet, som avholdes hvert år i perioden februar – april. Alle medlemmer er hjertelig velkommen til disse årsmøtene!

Det er styret i fylkesavdelingen i Finnmark som er ansvarlig for alle aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på.

Styret i Finnmark består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP. Vi har også en egen ungdomskontakt. Ta kontakt med en av oss om du lurer på noe!
 
De som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. 

Hver fylkesavdeling i CP-foreningen har sin egenart og foreningen har et variert tilbud til medlemmene hele landet under ett. Aktivitetene varierer etter hvilket fylke du hører til. Som medlem i fylkesavdelingen i Finnmark får du brev fra fylkesstyret pr. post eller e-post om ulike arrangementer. 

Her finner du en oversikt over våre og andre fylkesavdelingers faste tilbud.

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden – her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Arrangementer i Finnmark

15 august

Skoledebatt i Arendalsuka

Hvor: Mør Biffhus, 1. etasje,Nedre Tyholmsvei 2 4801 Arendal Når: (1,5 time)

Velkommen til debatt i Arendalsuka, der temaet er elever med funksjonsnedsettelser i grunnskolen. Hva er status i dag? Hva skal til for at skolen kan bli mer inkluderende og at spesialundervisning prioriteres høyere? Bli med på debatten!

17 august

Hjernehelsedebatt i Arendalsuka

Hvor: Madam Reiersen, Nedre Tyholmsv 3, 4836 Arendal Når: (1,5 time)

Veien til bedre hjernehelse krever satsing på en hjernestrategi!

18 august

Velkommen til Aktivitetshelg i Alta den 18-20. august 2017

Hvor: ALTA Når: (2 dager)

Kjære medlemmer i CP-foreningen i Finnmark Vi håper dere har lyst og anledning til å være med på morroa! Litt om det foreløpige programmet, Vi starter med Standup v/Dan Are Lykke Larsen på fredags kvelden. På lørdags formiddag tenker vi padling i kano, hundekjøring, lunsj og middag på kvelden på hotellet (Scandic Hotell Alta)På søndagen blir det antagelig kun tid til frokost, pakking og hjemreise.

Kontakt oss

Evalill Oskarsson

Leder

Kenneth Olsen

Nettansvarlig

Styremedlemmer

Kenneth Olsen

Styremedlem/Nettansvarlig

Laila Pedersen

Styremedlem

Lidia Eira

Styremedlem

Wictoria Olsen

varamedlem

Sigrid Heitmann

Styremedlem