Meny Gå til innhold

Velkommen til Cerebral Parese-foreningen i Buskerud! Fylkesavdelingen i Buskerud har i dag i rundt 280 medlemmer. Det er styret i fylkesavdelingen i Buskerud som er ansvarlig for aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på.

Styret i Buskerud består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP.

Ta kontakt med en av oss dersom du lurer på noe! 

Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at fylkesavdelingen i Buskerud skal kunne lage arrangement og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra?

Som medlem i fylkesavdelingen i Buskerud får du brev pr. post eller e-post om ulike arrangement. Informasjon om våre aktiviteter finner du også både her på nettsiden og på vår Facebook-side.

Her finner du en oversikt over våre og andre fylkesavdelingers  faste tilbud.

Les om noen av  våre avholdte arrangementer her:

Les om likemannshelgen på Holmsbu april 2016 her.

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden – her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre. Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du deltar aktivt.

CP-foreningen i Buskerud er medlem av Funksjonshemmedes fellesorganisasjon og Funksjonshemmedes Studieforbund i Buskerud.

Arrangementer i Buskerud

Eksternt arrangement

26 mai

Nasjonal klatrekonkurranse (påmeldingsfrist 1.mai)

Hvor: Skien fritidspark Når: (Hele helgen )
Arrangeres av: Skjærgården klatreklubb

Mer om arrangementet

07 juni

Voksentreff

Hvor: Fellini restaurant Bragernes, Drammen Når:

CP-foreningen Buskerud inviterer til nytt VOKSENTREFF Onsdag 7. juni kl. 18.00 Fellini Restaurant Bragernes Adresse: Bragernes Torg 2A (i samme bygg som Kino City, 2. etg. Her er det heis). Velkommen til uformelt likemannstreff, med gode venner og god mat. Medlemmer (og nødvendig assistent) får dekket mat og drikke* *Vennligst se invitasjonen for detaljer. Påmeldingsfrist 30. mai til Gro Margrethe

Kontakt oss

Øyvind Bråthen

Leder

Styremedlemmer

Øyvind Bråthen

Leder

Ole Kristian Pederssen

Kasserer

Anne Nystuen

Sekretær

Eila Kajiankoski

Styremedlem

Gro Margrethe Hultgren

Styremedlem

Tommy Marløv

1. varamedlem

Bente Martinsen

2. varamedlem